Hvem vi er

AXI AS er leverandør av skilt, dekor og profileringsprodukter med snart 20 års erfaring fra bransjen. Selskapet ble etablert i 2000, og er 100% partnereid.
Vår nettstedsadresse er: axi.no.

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside.
Lagring av opplysninger og behandling av disse opplysningene er ikke tillatt med mindre bruker både har blitt informert om og har gitt sitt samtykke til behandlingen.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.
Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler eller bygge inn sporingssystemer fra en tredjepart og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Google analytics

Vi bruker Google analytics for å forbedre våre nettsider og lage statistikk for bruk av nettsiden vår. Dette gjøres uten at du identifiseres og er helt anonymt.

YouTube

Vi bruker YouTube.com for å vise videoinnhold på nettsidene våre. Youtube.com lagrer cookies når man spiller av videoinnhold.

Facebook

Vi bruker Facebook Pixel til å spore og forbedre våre markedsføringskampanjer og tilpasse våre budskap på Facebook. Denne informasjonen behandles av AXI, Facebook og AXIs samarbeidspartner på markedsføring. Se Facebooks cookie policy på https://www.facebook.com/policies/cookies/

Les mer om cookies og få en oppdatert oversikt over hvilke cookies som benyttes på axi.no

Regnskapssystem

Det registreres ulike typer personopplysninger i vårt regnskapssystem. Dette er opplysninger som navn, adresse, telefonnummer, epostadresse og annen relevant informasjon. Registrering, lagring og oppbevaring skjer i henhold til arkivlovgivningen. AXI behandler personopplysninger for å oppfylle lovpålagte oppgaver etter bl.a. personopplysningslov, forvaltningslov, offentlighetslov og arkivlov. Ved krav om innsyn utleveres personopplysninger i henhold til offentlighetsloven og forvaltningsloven.

Daglig leder er delegert det daglige ansvaret for systemet og at det er utarbeidet nødvendige rutiner for bruk av dette.

Telefon og E-post

AXI benytter e-post og telefon som en del av det daglige arbeidet. Daglig leder i selskapet har det daglige ansvaret for behandlingen av personopplysninger i denne sammenheng.

AXIs medarbeidere benytter i tillegg e-post i alminnelig dialog med interne og eksterne kontakter. Den enkelte er ansvarlig for å slette meldinger som ikke lenger er aktuelle, og minst hvert år gjennomgå og slette unødvendig innhold i e-postkassen. Ved fratreden slettes e-postkontoene, men enkelte relevante e-poster vil normalt bli overført til kollegaer.

Sensitive personopplysninger skal ikke sendes med e-post.

Vi gjør deg oppmerksom på at vanlig e-post er ukryptert. Vi oppfordrer deg derfor ikke til å sende taushetsbelagte, sensitive eller andre fortrolige opplysninger via e-post.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Du kan når som helst be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Kontaktinformasjon

AXI AS
Stallbakken 9, 2005 Rælingen
Telefon: (+47) 64 84 70 60
E-post: stale@axi.no

Lukk meny