SAMLING – FOR ET BYGG

I samarbeid med Nord-Odal kommune og Odal Sparebank fikk vi gleden av å være med å profilere og merke dette nydelige bygget. Fra idé til sluttprodukt.

11. september 2020 - Av Cornelia Christiansen

Nord-Odal bibliotek og Odal Sparebank har i Sand flyttet inn i nye flotte lokaler.

Alt fra teknisk merking og universell utforming til fasadeskilter er blitt gjennomført med en «rød tråd» i design, farge og materialvalg.

Ved universell utforming og platevalg innendørs er det benyttet sort matt overflate. Frostet avskjerming for å hindre innsyn og samtidig profilere lokaler er benyttet både i banken og bibliotekets lokaler. Det er også benyttet utfreste lakkerte logoer innvendig der det har vært hensiktsmessig. Teknisk merking, dørnavn og piktogrammer er levert som utskåret folie.

Nord-Odal bibliotek har blitt skiltet med henvisningsskilter og opplysningsskilter. Det er gjennomgående benyttet materialer som står i stil med arkitekturen og pynteskruer som gjør uttrykket delikat.

Utendørs er det benyttet utfreste skilter i aluminium og akryl, med sarg. Enkelte skilter er integrert med LED belysning av høyeste kvalitet. På grunn av byggets spesielle arkitektur har både vi og oppdragsgiver «gått noen runder» for å finne de rette løsningene. Samarbeid gir resultater.

Vi gratulerer med nytt flott signaturbygg og takker for at vi ble valgt som samarbeidspartner.

 

Trenger du faglig assistanse? Vi hjelper deg!

Tlf: (+47) 64 84 70 60

IMG_5436-2

Ståle Nilsen
Daglig leder

Mail: stale@axi.no

IMG_5468

Cornelia Christiansen
Grafisk Designer

Mail: cornelia@axi.no